Spring til indhold

Bekkers kaffeserie

Herunder kan du læse om vores forskellige kaffevarianter, som man kan vælge til sine maskiner, og købe privat også via webshoppen.

Vi rister frisk kaffe hver uge, så man får den bedste smag. Vil du have din egen blanding lavet til din virksomhed kan det også lade sige gøre.

Panter kaffe

Panter kaffe er specialty bønner fra Mellem- og Sydamerika. Fordelingen af bønnerne er: Nicaragua 40% Costa Rica 40% Guatemala 20% Derfor navnet Panter, da den lever i dette område. Panter kaffe rister vi både som mellemristet til filterkaffe, samt som espresso til espressomaskiner. Den kan købes både som hele bønner eller malet kaffe.

Løve kaffe

Løvekaffen er en Etiopisk specialty kaffe. Løven på forsiden er også en Etiopisk løve som har en lidt mørkere manke. Det er også en økologisk kaffe, og det er 100% Sidamo bønner. Løve kaffe rister vi kun til espresso.

Tukan kaffe

Tukan kaffe er vores Brasilianske kaffe, som er vores mest solgte kaffe. En lækker Santos bønne. Tukanen lever i særlig grad i Brasilien og deraf navnet til denne kaffe. Denne kaffe rister vi kun som espresso.

Giraf kaffe

Giraf kaffe er vores Afrikanske specialty blend. Så en blanding af noget af det bedste der kan fåes fra Afrika. Derfor hedder det Giraf kaffe, da den lever i flere lande i Afrika. Blanding består af 40% kaffe fra Tanzania og 60% etiopisk Sidamo. Giraf kaffe rister vi både som espresso samt mellemristet.

Panda kaffe

Panda kaffe er vores ekstra mørkristet kaffe. Det er ikke bare espresso, men ekstra mørk! Den version man kan købe på shoppen lige nu er med Kinesiske bønne, og deraf navnet Panda kaffe. Vi er dog ved at lave en ny opskrift på vores Panda kaffe, da vi ikke længere ønsker at købe kaffe fra Kina. Så når de sidste poser er solgt, kommer ny version, men vi fastholder navnet.

Koala kaffe

Koala kaffe er vores koffeinfri kaffe. Koalaen er det dyr i verden der sover mest, og det kan den jo kun fordi den drikker koffeinfri kaffe, deraf navnet 🙂 Vi er i gang med en ny opskrift til vores koffeinfri kaffe, og vil opdatere så snart der er nyt!

Krontrane kaffe

Krontrane kaffe er vores mest solgte mellemrist kaffe. Krontranen lever i Uganda og der er bønner fra Uganda i denne blend, deraf navnet. Det er en blanding af bønner fra Uganda og Brasilien som udgør Krontrane kaffe. Som den eneste af vores kaffevarianter har denne Robusta bønner i sin blend. 30% Robusta bønner fra Uganda.

Ørne Kaffe

Ørne kaffe er en Mexikansk kaffe, Da ørnen er Mexico nationaldyr synes vi det var nærliggende at det skulle være navnet på denne økologiske mellemristet kaffe. Virkelig smagfuld kaffe.