Spring til indhold

Kaffemaskiner

Alle vores erhvervskunder får besøg minimum en gang om måneden. Det gør vi for at levere frisk kaffe, men også for lige uden ekstra omkostning at tilse jeres maskiner. Det reducerer driftproblemer. Derudover kan man også tilkøbe både serviceaftale og facility management hvis man gerne vil have vi kommer og rengøres jeres maskiner hver uge.

Maskinerne kan købes, lejes eller leases igennem os, alt efter hvad der passer jer bedst. Kontakt os på 29202651 eller niclas@bekkerskaffe.dk så kommer vi ud og giver uforpligtende rådgivning og tilbud på kaffeløsning.

I kan læse lidt om nogle af de mange maskiner man kan få igennem os herunder.

Unik bryggemetode fra Schaerer Kaffeautomat

Automaterne fra Schweiziske Schaerer kan brygge kvalitetskaffe med friskmalede bønner på den ægte espressometode og med op til 15 bars vandtryk. Den særlige bryggemetode giver den fuldendte og intense kaffesmag med fyldige smagsnuancer i hver enkelt kaffetype.

Schaerer Coffee Club

Velegnet op til 30 brugere. En driftsikker maskine som kan lave lækker kaffe. Der er mulighed for at vælge flere bønnebeholder, kakaopulver og mælkepulver. Der kan tilkøbes køleskab så der kan tilsluttes frisk mælk så der kan laves mælkekaffe.


Kontantpris fra 39.000,-
Lejepris fra 875,-

Schaerer Coffee Skye

Velegnet op til 80 brugere. En driftsikker og meget lækker maskine med nem rengøring. Der er mulighed for at vælge flere bønnebeholder, kakaopulver og mælkepulver. Der kan tilkøbes køleskab så der kan tilsluttes frisk mælk så der kan laves mælkekaffe.


Kontantpris fra 60.000,-
Lejepris fra 1.295,-

Schaerer Coffee Soul Select

Velegnet op til 100 brugere. Schaerer Soul Select er ”flagskibet” blandt fuldautomatiske espressomaskiner til Hotel og restaurant. Hvis topkvalitets ”Havremælks latté”, ”Mandel Cappuccino”, ”Is-kaffer” eller ”bare” flat white med dobbelt skud espresso – ud over de gængse drikke- kan friste dig og dine kollegaer, vil din FM manager og økonomi direktør elske besparelsen på rengøring, samt muligheden for via Telemetri at optimere drift og oppetid.


Kontantpris fra 95.000,-
Lejepris fra 1.995,-

Schweiziske Aequator

Schweiziske Aequator har en af markedets ubetinget højeste kvalitetsstandarder for deres fuldautomatiske espressomaskiner. Familieejet i over 80 år med base i Arbon Schweiz håndproducerer man i dag med ”smag i koppen” i højsædet og kompromisløs fokus på højeste driftssikkerhed, nemmeste vedligehold med værdier som miljø og genbrugelighed i produktionsmetoderne.

Såfremt man ønsker det bedste man kan få hvis valget er med uforlignelig tørmælk, er Aequator førstevalget.

Aequator - Bolivia

Velegnet op til 20 brugere. Vores Schweizisk fremstillede fuldautomatiske espressomaskine BOLIVIA tilbyder dig 100 % friskmalet premium kaffe på grund af vores specielle unikke formalingsproces. Den produktspecifikke automatiske kværnindstilling (grov/fin) giver dig den bedste kopkvalitet for hver drink. Den innovative brugerplatform med integreret 7 tommer touchskærm gør valg af drikke og generel brug af maskinen utrolig nem og intuitiv. Ikoner, automatisk brugerflade, film og billeder hjælper dig med at tilberede fabelagtig kaffe uden problemer.

Kontantpris fra 37.000,-

Lejepris fra 795,-

Aequator - Salvador

Velegnet op til 50 brugere. Variationen af drikkevarer og det elegante design af rustfrit stål kombineret med højglans er kendetegnene ved vores SALVADOR kaffemaskine fra Schweiziske Aequator. Touchskærmen med LED-belysning og nanometer gør det fascinerende at tilberede en velsmagende kop kaffe. Denne premium-maskine er det rigtige valg til hoteller, restauranter, barer og kontorområder. Med spidsbelastnings kapacitet som væsentlig mere kostbare helbønne espresso produktionsmaskiner, levetid på op til +500.000 kopper er dette valget hvis Total Cost of Ownership, nem vedligehold, hurtig udlevering og drift sikkerhed er nøgleordene.

Kontantpris fra 49.000,-
Lejepris fra 995,-

Aequator - Peru

Velegnet op til 80 brugere. Stabilitet og eksklusivt design er det, der gør Peru-maskinen så speciel. Fronten i valnøddetræ skabt af den Schweiziske Verdensmester i snedkeri Thomas Sutter, skaber følelsen af naturlig kaffeglæde. En anden speciel funktion er det brugervenlige integrerede berøringspanel til virkelig nem kaffelavning. Schweiziske Aequator har med deres top model PERU taget det bedste fra alle deres tidligere udviklinger og integreret det i denne unikke fuldautomatiske espressomaskine. Kompromisløs fokus på bygge- og bryggekvalitet og ikke mindst smag, har skabt det ultimative valg, hvis fokus er på en maskine hvor design, højeste oppetid, minimal rengøring og vedligehold, kapacitet i spidsbelastninger, kandebryg og lang levetid er nogle af de nøgleord der betyder noget.

Kontantpris fra 54.000,-
Lejepris fra 1.095,-